Venda d'entrades

Maru Candel

Dissabte 14 de desembre
Sala Cooperativa
Plaça de la Vila, s/n
Parets del Vallès
Gestiona
Ajuntament de Parets del Vallès
93 573 98 00
canrajoler@parets.cat

Maru Candel

Dissabte 14 de desembre

Data Hora
14
Desembre Dissabte
22:30 h General
Comprar

Maru Candel 

 

No te la pots perdre! Una obra d'humor fresca, pròxima i divertida

Maru Candel arriba a Parets del Vallès amb el seu xou de stand up, música i improvisació. L'actriu còmica i cantant andalusa, criada al cor de Triana, va començar la seva carrera el 2005 recorrent el país amb els seus espectacles de stand up comedy. Des dels seus inicis va saber barrejar la comèdia amb la música en els seus monòlegs S.O.S; Todo pasa por algo, amor; Mandarinas; Amor en gajos; La antigua y la moderna i participant a Comedy Central i a Las Noches del Club de la Comedia.

“No parar de riure durant una hora i mitja és dur, però amb la Maru és possible” “Gran xou. Riallades contínues!” ”Una gran còmica amb un xou molt bo. Va ser espectacular, i tothom rient” Ressenyes d’usuaris

Espectacle recomanat per a més grans de 16 anys

Durada: 1 h 15 min Idioma: Castellà Preu: 12-10-9

21 h Sopar - 22.30 h Espectacle • Sopar a base de barquetes i servei de bar ofert per la Comissió de Festes • La reserva de taula per sopar s'ha d’indicar en la compra. Si no sopeu, indiqueu que NO veniu a sopar. • Per seure al costat d'algú que ja té l'entrada, indiqueu-ho a observacions posant-hi el seu nom, cognoms i telèfon.

Gestiona
Ajuntament de Parets del Vallès
93 573 98 00
canrajoler@parets.cat