Venda d'entrades

Buffalo Bill a Barcelona

Diumenge 4 de desembre
Can Rajoler
Carrer Travessera, 1
Parets del Vallès
Gestiona
Ajuntament de Parets del Vallès
93 573 98 00
canrajoler@parets.cat

Buffalo Bill a Barcelona

Diumenge 4 de desembre

Data Hora
04
Desembre Diumenge
18:30 h General
Comprar

Ramón Madaula i la periodista Raquel Sans junts en aquest muntatge sobre Buffalo Bill, el primer famós de la història.

Buffalo Bill no només va ser un mític explorador durant les guerres índies (la colonització dels EUA) o un reconegudíssim caçador de búfals, va ser el primer famós de la història. Va tenir la "brillant" idea de muntar un circ amb els supervivents de la conquesta de l'oest, amb cowboys i indis. L'èxit va ser tan espatarrant que Buffalo Bill es va convertir en una icona i alhora un mite de la masculinitat hegemònica que ha perdurat fins als nostres dies a través dels Westerns, gènere que ell va inventar.

Raquel Sans, periodista, presentadora del telenotícies de TV, excorresponsal a Washington i curiosa de mena necessita entendre Buffalo Bill. Entendre com un pastor de vaques va arrossegar masses, com va triomfar arreu del món, com l'alta societat l'adorava i per què a Barcelona la reacció no va ser l'esperada. En una surrealista entrevista, Bill i Sans viatjaran de les gran planures del Far West fins a la Barcelona de finals de segle XIX.

Un diàleg on es desgranen els motius pels quals l'ideal d'home rude i viril que encarnava Buffalo Bill sembla que no va entusiasmar la Barcelona de l'època.

Ramon Madaula escriu i interpreta el personatge, i Mònica Bofill torna a  dirigir el muntatge, després de l'èxit assolit amb Els Brugarol.

Tota la resta d'informació la trobaràs aquí: https://bito.pro/fitxa/buffalo-bill-a-barcelona/

La premsa ha dit:

"Una entrevista teatralitzada, un joc de miralls entre realitat i ficció que connecta dues èpoques. Madaula explora les causes per les quals el caràcter català no va connectar amb el show que mostrava la idiosincràsia de l'oest americà" Sles TV

Direcció: Mònica Bofill

Interpretació: Ramon Madaula i Raquel Sans

Durada: 1 h i 10 minuts

Preu: 18 / 15 / 13

Idioma: català

 

Gestiona
Ajuntament de Parets del Vallès
93 573 98 00
canrajoler@parets.cat