Venda d'entrades

Història d’un senglar

Diumenge 21 de novembre
Can Rajoler
Carrer Travessera, 1
Parets del Vallès
Organitza
Ajuntament de Parets del Vallès
93 573 98 00
canrajoler@parets.cat

Història d’un senglar

Diumenge 21 de novembre

Data Hora
21
Novembre Diumenge
18:30 h
Comprar

21 de novembre de 2021 a les 18.30 h al Teatre Can Rajoler

Història d’un senglar, De Gabriel Calderón

Text i direcció de Gabriel Calderón

Intèrprets: Joan Carreras

L’espectacle gira al voltant del poder, el desig i el ressentiment, i alhora proposa una reflexió sobre els límits de l’ambició humana.

Un actor s’enfronta al repte d’interpretar Ricard III, el monarca despietat de la tragèdia de Shakespeare. Tota la vida ha fet papers secundaris i pensa que mereix aquesta oportunitat, però també considera que la resta de l’elenc no està a la seva altura i no li agrada res del que li proposa el director.

Durant la construcció del personatge, les afinitats entre l’actor i el monarca anglès comencen a aflorar. Tots dos són ambiciosos i intel·ligents. Com Ricard III, el Joan no es conforma amb poc, té ànsia de poder i no està disposat a perdre el temps amb actors tous, hipersensibles o mediocres.

A mesura que s’entrellacen les seves històries de vida, la relació entre l’actor, el personatge i l’espectador esdevé cada vegada més estreta.

La premsa ha dit:

“L’essència del teatre, la batalla constant, a la recerca d’aquella emoció embogida, indescriptible. És un dels millors muntatges que he vist mai”. Josep Maria Fonalleras, El Punt Avui

Durada: 1 h

Preu: 21 / 18 / 16

Idioma: català

Organitza
Ajuntament de Parets del Vallès
93 573 98 00
canrajoler@parets.cat